El patrocinador dels paralímpics espanyols els lliura missatges d'ànim en un llibre


  • Comparteix:

Els paralímpics espanyols de natació en l'acte d'entrega del llibre / Font: Car.edu

Els paralímpics espanyols de natació en l'acte d'entrega del llibre / Font: Car.edu

L'equip paralímpic espanyol de natació rep de mans del seu patrocinador el suport de milers d'aficionats anònims, recollits en el llibre 'A Londres 2012 juntos'. L'equip espanyol es troba al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat fent els últims entrenaments abans d'anar a la cita londinenca. La natació és l'esport amb més participants als Jocs Paralímpics.

L'Equip Paralímpic de Natació, que es troba al CAR de Sant Cugat preparant la cita de Londres, ha rebut aquesta setmana matí al centre els exemplars del llibre 'A Londres 2012 juntos', un recull de missatges d'ànims que milers de persones anònimes han deixat als esportistes que participaran al setembre als Jocs Paralímpics, recollits oline a través d'un concurs organitzat per Cofidis, patrocinador de l'Equip Paralímpic Espanyol.

El lliurament d'aquests llibres als seus destinataris ha tingut lloc al Centre, i hi han assistit els nedadors i entrenadors de l'equip paralímpic espanyol, així com Luis Leardy, director de Comunicació i Relacions Externes del Comité Paralímpic Espanyol; Toni Gañet, coordinador dels esportistes paralímpics del CAR; Iñaki Rico, director de Màrqueting de Cofidis; Gemma Gort, responsable del Servei de Marca i Desenvolupament de Cofidis; i Yolanda Llorente, responsable del Servei Màrqueting client de Cofidis.

Cofidis ha volgut fer entrega en mà d'aquests llibres als nedadors ja que són l'esport amb més participants als Jocs Paralímpics, 35, i que més medalles va aconseguir, 31, als Jocs Paralímpics de Beijing 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.